1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2020 00:34

Δείπνο του Κώστα Αμοιρίδη στις ομάδες νεανίδων και γυναικών του ΠΑΟΚ

Πανηγυρικό κλίμα επικράτησε σε μεγάλο δείπνο που παρέθεσε πριν λίγα 24ωρα, ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, στις ομάδες γυναικών και νεανίδων.
Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Εστιατόριο "Εκτός των Τειχών" στα Κάστρα Θεσσαλονίκης, με όλους τους καλεσμένους σε χαλαρή διάθεση, να απολαμβάνουν θαυμάσιες γεύσεις, αλλά και την υπέροχη θέα της βραδινής Θεσσαλονίκης. .

  Αρκετά ευδιάθετος, ο οικοδεσπότης της όμορφης αυτής παοκτζίδικης βραδιάς, ο κ. Αμοιρίδης, έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στις νεάνιδες για την κατάκτηση του αήττητου πανελληνίου πρωταθλήματος πριν λίγες εβδομάδες στο Μαρκόπουλο, ενω καλωσόρισε όλες τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, τον προπονητή Μιχαελ Μάσεκ και τους συνεργάτες του, και τους ευχήθηκε να καταφέρουν να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της Volleyleague γυναικών..Στο γεύμα παρόν ήταν  και ο team manager του τμήματος κ. Γιώργος Φουργκατσιώτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ