1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2020 21:22

Κάλεσμα του ΑΟ Λαμίας για τα εισιτήρια διαρκείας

Τη στήριξη των φιλάθλων της Λαμίας για τη νέα σεζόν στη Volleyleague, ζητάει η διοίκηση και η ομάδα του Α.Ο. μέσω της διάθεσης των κάρτων μέλους, οι οποίες ήδη τέθηκαν στην κυκλοφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Κυκλοφόρησαν οι «κάρτες μέλους» (διαρκείας) του Α. Ο. Λαμίας.Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Volleyleague (A1) γυναικών μπορούν να προμηθευτούν τις «κάρτες μέλους» στην τιμή των 50€.

Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, τους αγώνες των play offs ή play outs, τους αγώνες κυπέλλου και κάθε φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας.

Με δεδομένο ότι τα στάδια θα ανοίξουν με ποσοστό φιλάθλων στις κερκίδες, προτεραιότητα για την είσοδο στο Δ.Α.Κ. «Χαλκιοπούλειο», θα έχουν οι «κάρτες μέλους» (διαρκείας).

Η διάθεσή τους αρχικά θα γίνεται σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μας: café “Sketch”, café “Biberon”, café “Quik” και στο Δ.Α.Κ. «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας (6-8 μμ).» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ