1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2020 19:31

Ο ΑΟ Θήρας νίκησε 3-1 σετ τον Πορφύρα στον Πειραιά και ανανεώνουν το ραντεβού τους στα Νομίκεια

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΟ Θήρας Στην Αθήνα. Η ομάδα της Σαντορίνης, μία ημέρα μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, φιλοξενήθηκε από τον Πορφύρα στο «Π. Σαλπέας», όπου επικράτησε με 3-1 σετ.

Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και να δουν την αγωνιστική ετοιμότητά τους. ΑΟ Θήρας και Πορφύρας βρίσκονται σε διαφορετικούς ομίλους στη φετινή Volleyleague γυναικών, όμως θα συναντηθούν στα «Νομίκεια 2020», με τον Πορφύρα να είναι μία από τις 3 ομάδες που προσκλήθηκαν στη Σαντορίνη μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Πανναξιακό (03-04/10).

Για τον Πορφύρα αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που δίνει μετά από αυτό με τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Την Τετάρτη 23/09 θα γίνει το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Πειραιά με το Μαρκόπουλο εκτός έδρας.

Ο ΑΟ Θήρας επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου στη Σαντορίνη και θα προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το τουρνουά στη Νάξο που θα συμμετάσχει μαζί με τον διοργανωτή Πανναξιακό και τον Ολυμπιακό (26-27/09).

Τα σετ: 1-3 (25-22, 11-25, 20-25, 22-25)

Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Βασίλης Πανδής): Ποντικάκη, Αλμπάνη, Φλιάκου, Σέκουλιτς, Ροντρίγκες, Θαλασσινού / Μπουτσελάκου (λ), Καλλιντεράκη (λ), Γιανέλλου, Νικολάκη, Σταματίου, Κοκκόνη, Σακιζλή, Ευαγγέλου.

Α.Ο. ΘΗΡΑΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Μέλο, Σάντος, Ντάλκε, Βλαχάκη, Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου / Αρτακιανού (λ), Τζαγκαράκη (λ), Παναγιωτίδου, Λάππα, Τσιούχα, Τσουκαλά, Γενιτσαρίδη, Μπάγια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ