1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-09-2020 12:31

Για 7η σεζόν ο Α.Ο. Θήρας διοργανώνει τα «Νομίκεια» με Παναθηναϊκό, Πανναξιακό και Πορφύρα

Το πρόγραμμα των φιλικών του αγώνων ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας, ο οποίος για 7η χρονιά θα πραγματοποιήσει το τουρνουά «Νομίκεια» με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Πανναξιακού και του Πορφύρα. Το τουρνουά αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού της Σαντορίνης, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού και ξεκίνησε να διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2013.
Η ανακοίνωση:

Με δυνατά φιλικά παιχνίδια σε Αθήνα, Νάξο και Σαντορίνη θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας. Η αρχή θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα με αντιπάλους την Α.Ε.Κ. και τον Πορφύρα, ενώ μια εβδομάδα αργότερα η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε τουρνουά στη Νάξο, όπου θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Πανναξιακό και τον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής Volleyleague Γυναικών, θα γίνουν και φέτος στη Σαντορίνη τα «Νομίκεια». Το τουρνουά που έγινε θεσμός, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 2 & 3 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Πανναξιακού και του Πορφύρα. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ