1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2020 00:00

Πάρις Ευαγγελίου: «Η διοργάνωση του Κ20 είναι πυξίδα για το μέλλον»

Με επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε., ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου Πάρις Ευαγγελίου, κάνει τον απολογισμό του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20 που φιλοξενήθηκε στο Μαρκόπουλο.
Η επιστολή:

Με την ολοκλήρωση ακόμη μίας επιτυχημένης διοργάνωσης στο Μαρκόπουλο, θα θέλαμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες που συμμετείχαν και όσους συντέλεσαν στην άρτια διοργάνωση του FINAL-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ20.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της κορυφής, για δεύτερη σερί φορά. Για τα κορίτσια του ΑΟΜ αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατακτώντας τη 2η θέση ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, πέτυχαν ένα ρεκόρ για τα δεδομένα της διοργάνωσης, συμμετέχοντας σε πέντε συνεχόμενα FINAL-4 και έξι στο σύνολο τα τελευταία επτά χρόνια! Δεν αξίζουν λιγότερα συγχαρητήρια στις ομάδες του Ναυάρχου Βότση και του Απόλλωνα Πάτρας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, υπό τις αντίξοες συνθήκες σε περίοδο πανδημίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουμε προς το διοικητικό προσωπικό της ΕΟΠΕ και την Περιφέρεια Αττικής, για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη ασφάλεια για την υγεία των αθλητριών, τεχνικού και διοικητικού προσωπικού που βρέθηκαν το τριήμερο 4-6/9 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου. Θερμές ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Νίκο Πέππα, και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφερείας Αττικής, Μαργαρίτα Βάρσου, για την αμέριστη στήριξή τους στην διεξαγωγή του τουρνουά.

Επίσης, τις ευχαριστίες μας προς τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Κώστα Αλλαγιάννη, και την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού, Μένη Βαμποράκη, για την υποστήριξή και την συμπαράστασή τους όλον αυτόν τον καιρό αλλά και κατά τη διεξαγωγή του FINAL-4.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μας για το FINAL-4 που φιλοξενήσαμε στην πόλη μας, υπό πρωτοφανείς συνθήκες πανδημίας. Διανύουμε πρωτόγνωρες ημέρες με δυσκολίες που δοκιμάζουν τον συλλογικό αθλητισμό, γι’ αυτό και το παράδειγμα της συνεργασίας και συλλογικής δουλειάς που χαρακτήρισε το τουρνουά της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 ας αποτελέσει την πυξίδα για το μέλλον.
Όσο για τον ΑΟΜ, οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας.

Πάρις Ευαγγελίου
Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΟ Μαρκοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ