1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-09-2020 19:01

Στα υπόψην του Παναθηναϊκού και πάλι η Εύα Χαντάβα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και δύο εβδομάδες, όμως δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ του και ο Γιώργος Δερμάτης σε συνεννόηση με τη διοίκηση βρίσκονται σε αναζήτηση ακραίας.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της Εύας Χαντάβα που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό πριν δύο μήνες έπεσε και πάλι στο... τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη κάνει διευρηνητικές επαφές με την διεθνή ακραία, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο μεν Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει περισσότερες ποιοτικές λύσεις στα άκρα, η δε Χαντάβα από την πλευρά της είπε στους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι ενδιαφέρεται αλλά εξετάζει και άλλες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται όσο περνούν οι μέρες να δώσουν τα χέρια και η Χαντάβα να μετακομίσει στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ