Εκτυπώστε τη σελίδα
06-09-2020 15:53

Αγιασμός και εργομετρικές εξετάσεις στον ΑΟ Θήρας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., κεκλεισμένων των θυρών λόγο κορονοϊού, ξρκίνησε και επίσημα η σεζόν στον ΑΟ Θήρας.

Εκτός απο το σύνολο των αθλητριών της ομάδας, το προπονητικό τιμ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων των Αρχών του νησιού, το παρόν ως φίλαθλος έδωσε και ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στην ομάδα, υγεία, χαρές και επιτυχίες στη φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ Αλαφούζος ευχήθηκε στον Α.Ο. Θήρας επιτυχίες ενώ δήλωσε οτι θα βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στο σύλλογο.  Απο την αλλη ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Σκοπελίτης, ευχήθηκε με την σειρά του μια εποικοδομητική και επιτυχημένη χρονιά στον Α.Ο. Θήρας στο φετινό ιδιαίτερο πρωτάθλημα εξαιτίας των αλλαγών που έφερε η πανδημία, αλλά και υγεία σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της  Σαντορίνης.

Επίσης, μετά τον αγιασμό, οι παίκτριες πραγματοποίησαν όπως κάθε χρόνο, εργομετρικές εξετάσεις στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε και πλήρης αιματολογικός έλεγχος, προσφορά του βιοχημικού εργαστηρίου της κυρίας Αγάθης Καραγιάννη, την οποία η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε για την σταθερή υποστήριξή της.

Τέλος η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, υγεία και εκπλήρωση των στόχων τους.