1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-09-2020 14:50

Ξεκινάει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της Λαμίας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του νεοφώτιστου ΑΟ Λαμίας στο στάδιο της «Καμαρίτσας» και πλέον από την επόμενη εβδομάδα, μπαίνει στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της πρώτης ιστορικής του συμμετοχής στην Volleyleague γυναικών.
Η ομάδα της Φθιώτιδας σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή, Ηλία Αγγέλη, θα μπει σε ρυθμούς διπλών προπονήσεων στην έδρα της στο «Χαλκιοπούλειο», γήπεδο στο οποίο θα διοργανώσει και μεγάλο φιλικό τουρνουά το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Θέτιδας Βούλας.

Αγωνιστικά η ομάδα της Φθιώτιδας διαθέτει το πιο δυνατό ρόστερ της ιστορίας της, το οποίο αποτελούν ταλαντούχες αλλά και έμπειρες αθλήτριες όπως οι: Αποστολία Νούσια (ακραία), Εντιάνα Τσαγκάρη (ακραία), Αλεξία Καλανταρίδου (ακραία), Δέσποινα Παπαμίχου (κεντρική), Ελευθερία Παπαδοπούλου (κεντρική), Ειρήνη Τσομπανίδου (κεντρική), Σταυρούλα Κούση (κεντρική), Μιργιάνα Κομλένοβιτς (ακραία - διαγώνια), Θάνια Τσιούμα (διαγώνια), Θάνια Βλάχου (λίμπερο), Ξένια Κακουράτου (λίμπερο), Κλειώ Βενέτη (πασαδόρος) και την Αμερικανίδα  πασαδόρο Τζέιμσον Τιέρα Λη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ