1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2020 11:16

Ο Αίας Ευόσμου ευχαρίστησε την... μαμά Ανδρονικίδου

Ο Αίας Ευόσμου μετά από πέντε χρόνια δεν θα έχει στη σύνθεση του τη φετινή σεζόν την Χριστίνα Ανδρονικίδου, η οποία περιμένει το πρώτο μέλος της οικογένειάς της. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε την Ανδρονικίδου για την προσφορά της στην ομάδα.
Η ανακοίνωση:

Η χρονιά φέτος εξαιτίας του COVID-19 τελείωσε άδοξα με αποτέλεσμα να μην έχουμε την δυνατότητα να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία για έκτη χρονιά στην Volley League Women.

Φυσικά δεν ξεχνάμε όλα αυτά τα κορίτσια που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Αίαντα Ευόσμου.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλες αυτές τις αθλήτριες του περσινού ρόστερ που φέτος δεν θα βρίσκονται κοντά μας και εύχεται τα καλύτερα με υγεία και επιτυχίες για κάθε μια ξεχωριστά στην καριέρα τους.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ του συλλόγου πάει στην Χριστίνα Ανδρονικίδου που φέτος δεν θα βρεθεί στην ομάδα καθώς θα φέρει στην ζωή το πρώτο μέλος της οικογένειας της, η οποία είναι ανελλιπώς μαζί μας από την πρώτη χρόνια στην Volley League ενώ αποτέλεσε και αρχηγός μας.

Κύριες και κύριοι η Χριστίνα Ανδρονικίδου στέλνει το δικό της ευχαριστώ και αισιόδοξο μήνυμα.

«Ηταν τιμή μου που εκπροσώπησα αυτόν τον σύλλογο την τελευταία πενταετία στα σαλόνια της Α1 Γυναικων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ορφανίδη για όλη την προσπάθεια που κατέβαλλε και τα έβγαλε εις πέρας και φυσικά όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα, επαγγελματικά και προσωπικά. Από τη μια είμαι λιγάκι στεναχωρημένη που φέτος δεν θα μπορώ να χαρώ το άθλημα που αγαπάω πολύ από μικρό παιδί αλλά από την άλλη είμαι εξίσου και περισσότερο ευτυχισμένη που περιμένω το πρώτο μελος της οικογενείας μου. Εύχομαι η ομάδα μου, γιατί ακόμα ομάδα μου είναι, να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρόνια στα πλαίσια της πανδημίας που ζούμε χωρίς άσχημα γεγονότα και τραυματισμούς. Εις το επανιδείν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ