1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2020 18:28

Πέρασαν από τεστ COVID-19 και εργομετρικά οι αθλήτριες του Πανναξιακού

Στην Αθήνα βρίσκονται όλες οι αθλήτριες του Πανναξιακού, οι οποίες υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας, όπως επίσης και από τεστ για τον COVID-19. Η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στη Νάξο το Σάββατο 22 Αυγούστου και δύο ημέρες αργότερα θα μπουν στο γήπεδο και υπό τις οδηγίες του Απόστολου Οικονόμου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.
Οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ πέρασαν με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ στο εργομετρικό κέντρο “LIFE ERGO”.

Με τα ποιο σύγχρονα & εξελιγμένα όργανα μετρήσεων στον χώρο του αθλητισμού στο εργομετρικό κέντρο “Life Ergo” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία αξιολόγησης των παραμέτρων φυσικής κατάστασης των αθλητριών μας ενόψει την νέας σεζόν.

Μία σειρά από τεστ για καρδιο-αναπνευστική αντοχή, δύναμη, τοπική μυϊκή αντοχή, ευλυγισία, σωματική σύσταση, ταχύτητα, ευκινησία, ισορροπία, συναρμογή, μυϊκή ισχύς, χρόνος αντίδρασης που πέρασαν με επιτυχία τα κορίτσια που αποτελούν το νέο ρόστερ του Πανναξιακού και θα αποτελέσουν τα “εργαλεία” στα χέρια του έμπειρου προπονητή μας κ. Απόστολου Οικονόμου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ λίγο νωρίτερα υποβλήθηκαν σε ορθοπεδικές, ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις στην Ευρωκλινική Αθηνών από την ιατρική ομάδα του κ. Κελάλη, και φυσικά έκαναν και το απαραίτητο τεστ για covid-19.

Πλέον όλα είναι έτοιμα για την άφιξη τους στο νησί το Σάββατο το μεσημέρι με την Δευτέρα 24 Αυγούστου να έχει προγραμματιστεί η “επίσημη πρώτη” για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ