1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2020 20:24

Επιτέλους, οργανώνεται η Volleyleague γυναικών!

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, κι αφού διαπίστωσαν ότι πρέπει να έχουν φωνή στην ΕΟΠΕ για να προβάλουν το πρωτάθλημα τους, οργανώνονται και τα σωματεία της  Volleyleague γυναικών.
Επιτέλους, οργανώνεται η  Volleyleague γυναικών!Οι παράγοντες της Α1 γυναικών είναι ένας και ένας, αλλά όλοι μαζί ένα τίποτα γιατί ποτέ δεν συνασπίσθηκαν για την προβολή του πρωταθλήματος τους και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Η νεοσύστατη Pre League ανδρών, απέκτησε φωνή, σαιτ και όλα τα σωματεία ενωμένα προσπαθούν για το καλύτερο όσον αφορά το πρωτάθλημα και την προβολή του. Αντίθετα η Volleyleague γυναικών , που έχει τα πιο βαριά ονόματα του ελληνικού βόλεϊ, το μοναδικό πρωτάθλημα με εκπροσώπους του Big-4(Oλυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), συν τον Άρη, αλλά και των δυο μεγάλων νησιών της Σαντορίνης και της Νάξου, της Θέτιδα Βούλας, Μαρκόπουλου, του Πορφύρα, του ιστορικού Αίαντα Ευόσμου, της εκπροσώπου της επαρχίας, της Λαμίας, των Αμαζόνων και του Ηλυσιακού είναι βουβή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ