Εκτυπώστε τη σελίδα
25-07-2020 15:05

Σούπερ ενίσχυση για τον ΑΟ Θήρας με την Αμερικανίδα Κέντρα Ντάλκε

Την απόκτηση της Αμερικανίδας «μπόμπερ», Κέντρα Ντάλκε ανακοίνωσε ο Α.Ο. Θήρας. Η Ντάλκε έχει ύψος 1.83, αγωνίζεται ως ακραία., ξεκίνησε την καριέρα της από την πανεπιστημιακή ομάδα της Αριζόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Φιλιππίνες και πέρυσι ξεχώρισε επιθετικά με την φανέλα της Ιταλικής Sigel Marsala

Η συγκεκριμένη αθλήτρια θα αντικαταστήσει την Γερμανιδα Μπρίνκμαν ενώ αποτελεί εισήγηση του προπονητή, Κώστα Παπαδόπουλου που ξέρει καλά την Ιταλική αγορά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Ντάλκε αναφέρει:

«Με τη Kendra Dahlke στη θέση της ακραίας συνεχίζει τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Θήρας.Η 24χρονη αθλήτρια έχει ύψος 1,83 , παίζει στη θέση της ακραίας και προέρχεται από μεταγραφή από την ιταλική ομάδα Sigel Marsala. Η Kendra Dahlke γεννήθηκε το 1996 στις Η.Π.Α. και ξεκίνησε την καριέρα της από την πανεπιστημιακή ομάδα της Αριζόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Φιλιππίνες.

Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τη δυναμική αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της, έχοντας ένα λόγο παραπάνω, με τη βοήθειά της, να κοιτάει ακόμη πιο ψηλά!»