Εκτυπώστε τη σελίδα
24-07-2020 22:02

O Πανναξιακός καλωσόρισε την Δώρα Μπούκουρα

Παίκτρια του Πανναξιακού για την επόμενη χρονιά θα είναι η πολύσυνθετη Δώρα Μπούκουρα. Η 21 χρονη λιμπερο (1μ70), η οποία μπορεί να παίξει και ακραία, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Γ.Σ. Άργους, στον Α.Σ.Π. Κόρινθος, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στον Μεσσηνιακό.

Η ανακοίνωση για την αθλήτρια αναφέρει:

«Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Δώρα Μπούκουρα για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στην Κόρινθο στις 11.8.1999, η Δώρα Μπούκουρα έχει ύψος 170cm και θα αγωνίζεται ως λίμπερο αλλά και ως ακραία.

Η 21χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Γ.Σ. Άργους, στον Α.Σ.Π. Κόρινθος, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Μεσσηνιακό.

Καλωσορίζουμε την Δώρα Μπούκουρα στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε:«Είμαι πολύ χαρούμενη που τη φετινή χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού, μιας ομάδας που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού και έχει τόσες τόσες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή κ. Οικονόμου που με εμπιστεύτηκαν, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους.»