1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2020 12:38

H Θέτιδα Βούλας καλωσόρισε την Μαριαλένα Δραγουμάνου

Δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση η Θέτιδα Βούλας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαριαλένας Δραγουμάνου. Η μετακίνηση της 29 χρονης (1μ81) ακραίας που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα , αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο των νοτίων προαστίων στην προσπάθεια του να διεκδικήσει κα πάλι την παρουσία του στην τετράδα της Volleyleague.

H Δραγουμάνου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία, με το Ανατόλια, τους Μακεδόνες Αξιού ενώ την τελευταία τριετία φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Πορφύρα.

Ήδη το Volleynews.gr σας είχε ενημερώσει από τις 29/6 παράλληλα με τον αποχαιρετισμό της αθλήτριας στον Πορφύρα, για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της Κοζανίτισας παίκτριας.

Η ανακοίνωση της Θέτιδας αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την ακραία Μαριαλένα Δραγουμάνου. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με την ομάδα του Πορφύρα, ενώ έχει αγωνιστεί στην Volleyleague και με την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, όπως και του ΣΑΑΚ Ανατόλια.Η Μαριαλένα Δραγουμάνου γεννήθηκε στη Κοζάνη στις 12 Δεκεμβρίου του 1992 από όπου ξεκίνησε το βόλεϊ στον Γ.Σ. Κοζάνης και έχει ύψος 1.81εκ..

Καλωσορίζουμε την Μαριαλένα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Θέτιδα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ