Εκτυπώστε τη σελίδα
30-06-2020 12:28

Δικαιούλια και Λεπενιώτη «ριζώνουν» στο Μαρκόπουλο

Στο Μαρκόπουλο για άλλη μία σεζόν θα βρίσκεται η αρχηγός Βιργινία Δικαιούλια, με τον σύλλογο των Μεσογείων να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και με την 18χρονη ακραία/διαγώνια Ραφαέλα Λεπενιώτη.

Οι ανακοινώσεις:

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας, Βιργινία Δικαιούλια (Κεντρική, 1.83, 08/05/1995).

"Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά παραμένω στην οικογένεια του ΑΟΜ. Για εμένα το Μαρκόπουλο δεν αποτελεί απλά μια ομάδα, αλλά μία οικογένεια! Ειδικά φέτος, πιστεύω θα χτίσουμε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και θα έχουμε ένα όμορφο πρωτάθλημα, με αγώνες που θα αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει!", ήταν τα λόγια της Βιργινίας μετά την ανανέωσή της.

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ραφαέλα Λεπενιώτη (Ακραία/Διαγώνια, 1.80, 17/08/2002).

"Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και πραγματικά ανυπομονώ να ξανά δουλέψω με την ομάδα μου. Ελπίζω η νέα αγωνιστική χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη υγεία και όρεξη για δουλειά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας", ήταν τα λόγια της Ραφαέλας μετά την ανανέωσή της.

lepenioti ananeosi