Εκτυπώστε τη σελίδα
30-06-2020 01:26

«Ψήλωσε» με Νεφέλη Αλμπάνη ο Πορφύρας

Δεύτερη μεταγραφή για τον Πορφύρα, ο οποίος ανακοίνωσε την εντυπωσιακή 18 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ88), Νεφέλη Αλμπάνη, η οποία την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την Άρτεμις Κορυδαλλού στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Πειραϊκού σωματείου για την Αλμπάνη αναφέρει:

«Η γεννημένη τον Ιούλιο του 2002, κεντρική ύψους 1.88 μ., Νεφέλη Αλμπάνη συμφώνησε να ενταχθεί στον Πορφύρα ως ελεύθερη παίκτρια, για διάστημα 2 ετών.Την συναντήσαμε πρώτη φορά στο ντεμπούτο της ως Παγκορασίδα, τότε με την Ευρυάλη, σε Τουρνουά με τον Πορφύρα στο Σαλπέας, όπου την οδήγησε ως φαίνεται το πεπρωμένο της.

Μετά την Ευρυάλη πήγε στη Θέτιδα Βούλας και στην προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Πρι Λιγκ με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού.Ο Πορφύρας συνεχίζει να εμπιστεύεται αθλήτριες με προοπτική, ταλέντο, θέληση για δουλειά και διάθεση διάκρισης, με μαχητικό πνεύμα, αφοσίωση στη φανέλα και ομαδικότητα.

Η Νεφέλη, δεύτερη μεταγραφή του Πορφύρα αυτό το καλοκαίρι, τοποθετήθηκε ως εξής για το αντάμωμα της με την ΟΜΑΔΑ μας :'' Με μεγάλη χαρά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Α1. Είμαι έτοιμη για σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου όπου και όπως χρειαστεί .»