Εκτυπώστε τη σελίδα
29-06-2020 20:20

Ο αποχαιρετισμός της Δραγουμάνου στον Πορφύρα και η συνέχεια στην Θέτιδα Βούλας

Την ομάδα του Πορφύρα με την οποία πέρασε πολλές χαρές και λιγότερες λύπες, τα τελευταία τρία χρόνια, αποχαιρέτησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο f/b, η Μαριαλένα Δραγουμάνου.

Η 28 χρονη Κοζανίτισα ακραία, η αγαπημένη «Λου» των αποδυτηρίων, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα της στη Θέτιδα Βούλας, ανέφερε στην φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση της για την τριετία που πέρασε στην ομάδα του Πειραιά

«Ίσως να μην ήταν το ιδανικό φινάλε την φετινή σεζόν καθώς έμεινε μια γλυκόπικρη γεύση... Ίσως το ονειρευόμουν αλλιώς.....Ήρθε η ώρα να πω αντίο στην ομάδα που είχα την τιμή να αποτελώ μέλος της για 3 χρόνια.... 3 χρόνια μια όμορφης συνεργασίας. Μέσα στην οικογενεια αυτη έμαθα πολλά, πήρα μαθήματα, έγινα πιο σκληρή και φεύγω γεμάτη.

Τα συναισθήματα πολλα (χαρά λύπη, θυμος, αγωνία)και οι εμπειρίες άλλες τόσες και αξέχαστες. Λάθη έκανα ελπίζω όμως λιγότερα από αυτά που έκανα σωστα, θέλοντας παντα να προσφέρω τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν αθλήτρια, μακάρι λοιπόν να τα καταφέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου τον κ. Νικο, την κ. Τασούλα, τον Βλασση, τον Γιώργο, τον κ. Δήμο, την κ. Αννα φυσικά τους δύο μου προπονητες τον Βασίλη και την Πόπη και όλες τις συμπαίκτριες μου που μαζί καταφέραμε οσα καταφέραμε. Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει η ομάδα να μάχεται όπως ξέρει και στο τέλος θα τα καταφέρει.

Καλή συνέχεια από καρδιάς.»