1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2020 21:14

Κράτησαν τον κορμό τους οι Αμαζόνες

Την φανέλα των Αμαζόνων και τη νέα χρονιά θα συνεχίζουν να φορούν έξι συνολικά βασικές αθλήτριες της ομάδας της Ν. Ερυθραίας, οι οποίες βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να φτάσει στη Volleyleague γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πρόκειται για την 26 χρονη Χανιώτισα (1μ83) αρχηγό, Δάφνη Βαρουδάκη η οποία ανανέωσε με την διοίκηση της ομάδας για τέταρτη σεζόν, την επίσης 30 χρονη Ηρακλειώτισα ακραία (1μ80) Χρυσάνθη Χριστοδούλου που αναδείχτηκε σε ηγετική φυσιογνωμία και πρώτη σκόρερ της ομάδας και την 25 χρονη (1μ82) Χιώτισα διαγώνια, Δέσποινα Σιδεράτου η οποία επίσης προέρχεται από μια εξαιρετικά σταθερή σεζόν.

Επίσης στην ομάδα θα παραμείνουν και οι δυο κεντρικές που με το πάθος και την δύναμη τους κέρδισαν τις περισσότερες μάχες του φιλέ. Πρόκειται για την 24 χρονη (1μ80) Ναταλία Κωτσιάκη που θα παραμείνει για δεύτερη σεζόν όπως και η 31 χρονη (1μ83) Χιώτισα, Κατερίνα Μαστοράκη που επανήλθε πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων. Τέλος "μαέστρος" της ομαδας θα παραμείνει για τρίτη σεζόν και η 30 χρονη εμπειρη πασαδορός, Αθηνά Χρυσομάλλη.

Από τις Αμαζονες παρελθόν αποτελεί η βασική λίμπερο, Σοφία Γκιαούρη που θα συνεχίσει την καριέρα της στο νεοφώτιστο στην Πρι Λιγκ, Απόλλωνα Καλαμάτας.

* Γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νεας διοίκησης έχει την Κυριακή 28/6  ο σύλλογος των Αμαζόνων στο κλειστό "Στ. Καλαϊτζής".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ