Εκτυπώστε τη σελίδα
23-06-2020 18:34

Η Θέτιδα «έκλεισε» την Πολωνή διαγώνια Κίνγκα Χατάλα

Το χτίσιμο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Ρούσης στη Θέτιδα Βούλας και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στην ξένη αθλήτρια που θα εμπιστευτεί τη θέση της διαγωνίου και αυτή είναι η Πολωνή Κίνγκα Χατάλα (Kinga Hatala).
Η Κίνγκα Χατάλα γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1989 στη Πολωνία, έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως διαγώνια. Στη σεζόν 2019-20 που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊου, αγωνίστηκε στη πατρίδα της με τη φανέλα της Volley Wroclaw, όμως τη χρονιά την ξεκίνησε στην Ιταλία με την CDA Volley Talmassons αλλά αποχώρησε τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα η Ιταλία ήταν και η πρώτη της απόπειρα να αγωνιστεί εκτός Πολωνίας και η Θέτιδα Βούλας θα είναι η δεύτερη ομάδα που της δίνει αυτή την ευκαιρία.

Έχει επίσης αγωνιστεί στη Πολωνία με τις Developres SkyRes Rzeszów, Budowlani Toruń, Trefl Proxima Kraków, Wisła Warszawa, Polski Cukier Muszynianka Muszyna, KSZO Ostrowiec Świętokrzyski, KS Murowana Goślina, AZS Kraków, Wisła Kraków.