1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2020 21:12

Στα «ασπρόμαυρα» και τη νέα χρονιά η Νικολέτα Καραφουλίδου

Τελικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Volleyleague γυναικών, η Νικολέτα Καραφουλίδου, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της γυναικείας ομάδα βόλεϊ του δικεφάλου.

Αρχικά η 27 χρονη πανύψηλη έμπειρη κεντρική (1μ86) που έχει περάσει από Ηρακλή, ΑΟ Θήρας, Άρη, Μακεδόνες Αξιού, με ανάρτηση της στις 7/6 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε προαναγγείλλει την αποχώρηση της από το δικέφαλο, με ευχαριστίες προς τη διοίκηση και τις συμπαίκτριες της. Φαίνεται όμως οτι στο τελευταίο διάστημα που μεσολάβησε, οι συνθήκες άλλαξαν και μετά από νεώτερες διαπραγματεύσεις, η αθλήτρια συμφώνησε να συνεχίσει στις "ασπρόμαυρες" για άλλη μια σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέττα Καραφουλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέττα Καραφουλίδου αγωνίζεται ως κεντρικός και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Νικολέττα Καραφουλίδου, ενθουσιασμένη μετά την καινούργια συμφωνία ανανέωσης της με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στο μεγαλόπνοο σχέδιο που θέλει να φτιάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Διοικητικό Υπεύθυνο, κο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Ελπίζω η χρονιά που έρχεται να μην διακοπεί όπως έγινε την περασμένη, ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ανυπομονώ να ξανά δουλέψω με τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ