1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2020 01:09

Τίτλοι τέλους για Μεταξά και Σαμπάτη απο τον Πορφύρα

Ο χορός των αποχωρήσεων καλά κρατεί στον Πορφύρα. Μετά τις Φωτεινού, Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, η ομάδα του Πειραιά που κατέβασε αισθητά το μπάτζετ της νέας σεζόν, αποχαιρέτησε και τις Ναταλία Μεταξά και Ιφιγένεια Σαμπάτη.

Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με μία ακόμη βασική αθλήτρια, η οποία δεν θα ανανεώσει με την ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για τις νέες αποχωρήσεις αναφέρει:«Μόνο ευχαριστίες έχουμε για την Ναταλία Μεταξά και την Ιφιγένεια Σαμπάτη για την προσφορά τους στον Πορφύρα και ευχόμαστε να έχουν ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια στις επόμενες ομάδες τους.

Η Νάτα ήταν μαζί μας στη φετινή σεζόν και η Ιφι για μία διετία, διάστημα στο οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1 μα και στα Κύπελλα Ευρώπης.Να είναι πάντα καλά και είθε να συναντηθούμε ξανά.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων ( Φωτεινού, Γιοβάνη, Μεταξά, Σαμπάτη, Γκενγκενμπάχερ ) θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με ακόμα μία μη ανανέωση συνεργασίας και στη συνέχεια, εφόσον έχουμε πρώτα τιμήσει εκείνες που φεύγουν, καθώς, ΟΛΕΣ πρόσφεραν στον Πορφύρα, θα αρχίσουμε την αναφορά σε εκείνες που μένουν και θα στηρίξουν την ΟΜΑΔΑ στη σεζόν 2020-2021.

Όλα με την σειρά τους, πάντα υπό το πρίσμα του ρεαλισμού, του νοικοκυριού, της φροντίδας αξιοποίησης της Ακαδημίας μας και προώθησης νέων παιδιών που θα έλθουν κοντά μας, της τήρησης των συμφωνιών και της επιβίωσης στην πάλη με το άγνωστο που έρχεται.»

 Οι δηλώσεις των αθλητριών

Η 28 χρονη κεντρική (1μ87) Ναταλιά Μεταξά  που εχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Αρη, Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου την περασμένη σεζόν. Ηταν μία δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές όμορφες στιγμές, μία εκ των οποίων ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήμουν μέρος της. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν”.

Απο την πλευρά της η 22 χρονη λίμπερο Ιφιγένεια Σαμπάτη που εχει αγωνιστεί σε Μεσσαηνιακό, Μεσσαρά και δύο χρόνια στον Πορφύρα και ειναι πολύ κοντά σε ομάδα των βορείων προαστίων, τόνισε “Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε τα δυο αυτά χρόνια. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα και εις το επανιδείν!”.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ