1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2020 23:58

Στη Γερμανία και στη Μίνστερ επέστρεψε η Αννίκα Μπρίνκμαν

Παρελθόν από τον ΑΟ Θήρας αποτελεί η Αννικα Μπρίνκμαν. Η 33 χρόνη (1μ78) Γερμανίδα η οποία αναδείχτηκε καλύτερη ακραία του πρώτου γύρου στη Volleyleague γυναικών, με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο f/b ανέφερε ότι θα συνεχίσει την καριέρα της και πάλι στην «Μπουντεσλίγκα» και στην πρώην ομάδα της, την Μίνστερ (παλιότερη φωτό), η οποία και αυτή την καλωσόρισε επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα της.

Στη Μίνστερ το «πάντσερ» του ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί μετά από 11 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 2005-2009) και στην επιστροφή της και πάλι πίσω στην πατρίδα της ανέφερε:

«Επιτέλους είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα επιστρέψω παίζοντας στη γερμανική Bundesliga @uscmünster. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι.»

Η Μπρίνκμαν αποτελεί μια από τις κορυφαίες ξένες που εχουν περάσει από την Ελλάδα, στη Σαντορίνη έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 2015-16 οδηγώντας την ομάδα του ηφαιστείου, για πρώτη φορά στην ιστορία της μέχρι τους τελικούς πλεϊ οφ του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Το καλοκαίρι του 2016 ενώ ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος λογω εγκυμοσύνης, και επέστρεψε παλι το περυσινό καλοκαίρι όπου έκανε ένα επίσης πολύ καλό και ουσιαστικό πρωτάθλημα, και βοήθησε μαζί με τις Μεντάρο, Νογκουέρας την νησιωτική ομάδα να τερματίσει δεύτερη ξανά, και να φτάσει στους «8» του Τσάλεντζ καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ