Εκτυπώστε τη σελίδα
17-06-2020 14:25

Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα

Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το πιο δύσκολο κομμάτι της περιόδου, για μία ομάδα που πορεύεται με το συναίσθημα, ξεκινά με τους αποχαιρετισμούς σε αθλήτριες που δεν θα είναι μαζί μας στη νέα σεζόν ( για τις επόμενες, μην προεξοφλείτε τίποτα, η πόρτα του Πορφύρα ΠΑΝΤΑ θα είναι ανοιχτή ).

Η Μάρβι Γιοβάνη, με την οποία η συνεργασία μας δεν θα ανανεωθεί, έχει τις ευχαριστίες μας για την προσφορά της στον Πορφύρα και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της αθλητικής σταδιοδρομίας της.Να έχεις ΥΓΕΙΑ Μάρβι !

Η Μάρβι έκανε την εξής δήλωση : « Ευχαριστώ τον Πορφύρα για όσα μου έδωσε, για όσα περάσαμε μαζί και ιδιαίτερα την παρθενική εμφάνιση και των δυο μας στα Ευρωπαϊκά κύπελλα! Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε αυτή την οικογενειακή ομαδα! Εις το επανιδείν..»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».
  • Απόδραση τετράδας η Θέτιδα με οδηγό την Κωνσταντίνου
    Η Θέτιδα απέδρασε με το δίποντο από την έδρα του Πορφύρα που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, όσους και ο 4ος Π.Α.Ο.Κ.. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη νίκησε με 3-2 σετ στην έδρα της ομάδας του Πειραιά και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της για το παιχνίδι της Τετάρτης (26/02) στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ. για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.