Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2020 22:05

Παρέμεινε στον ΠΑΟΚ η Σταματία Κυπαρίσση

Την φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει και τη νέα χρονιά η ταλαντούχα 18χρονη (1μ84) Κατερινιώτισα διεθνής ακραία, Σταματία Κυπαρίσση.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση του αναφέρει για την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με την νεαρή αθλήτρια:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Σταματία Κυπαρίσση, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα αγωνίζεται με τα "ασπρόμαυρα".

Η 18χρονη αθλήτρια, αν και μικρή σε ηλικία, έχει αποτελέσει μέλος του ρόστερ του ΠΑΟΚ τόσο στην Pre League όσο και στη Volley League, ενώ έχει κατακτήσει και τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Νεανίδων με τον ΠΑΟΚ το 2019. Η νεαρή ακραία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ομάδα, με τον Γκιγιέρμο Ναράνχο να τη συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το Silver European League στην Πορτογαλία.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Σταματία Κυπαρίσση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μία χρονιά θα αποτελώ μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Νιώθω ότι είναι οικογένειά μου, αφού είναι η τέταρτη χρονιά που θα είμαι στην ομάδα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ελπίζω φέτος να βάλουμε κι εμείς ένα ακόμη λιθαράκι στην ιστορία του. Εύχομαι γι' αυτή τη σεζόν, να έχουμε όλοι υγεία και να κυλήσουν όλα όμορφα στο πλαίσιο μίας δημιουργικής προσπάθειας».

Σχετικά άρθρα