Εκτυπώστε τη σελίδα
08-06-2020 14:56

Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας

Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.

Στη Θέτιδα θα συναντήσει και πάλι τον περυσινό της προπονητή στον Ηλυσιακό,Γιώργο Ρούση. Η ανακοίνωση της ομάδας της Βούλας για την Παπαγεωργίου αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Π.Θέτις Βούλας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρική Μαρκέλλα Παπαγεωργίου. Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Άρτεμις Κορυδαλλού και του Πανιωνίου.

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Σάμο στις 22 Δεκεμβρίου του 1999 από όπου ξεκίνησε το βόλεϊ στον τοπικό Ερμή, ενώ σπουδάζει ιατρική στην Αθήνα.Καλωσορίζουμε την Μαρκέλλα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την Θέτιδα,»

 Η Παπαγεωργίου εχει αγωνιστεί σε Ερμή, Αρίσταρχο και Πολυκράτη Σάμου, Ανόρθωση Λευκωσίας, Άρτεμις Κορυδαλλού, Πανιώνιο, Ηλυσιακό.

Σχετικά άρθρα

  • Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου MVP της 3ης αγωνιστικής
    Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Κύπρια ακραία και αρχηγός της ομάδας της Βούλας, μετά απο εκπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους οδήγησε τη Θέτιδα στη πρώτη της φετινή νίκη στον Β' όμιλο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ κόντρα στην ΑΕΚ ενω στατιστικά είχε, 23/52 τελειωμένες επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ και 67% στην υποδοχή.
  • Μπαμ Εθνικού με... «μαέστρο» Συμέλα Παπαγεωργίου
    Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό Πειραιώς που «ταράζει τα νερά» και αλλάζει με τη σειρά του τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου.
  • Για τρίτη χρονιά παρέμεινε στην Θέτιδα η Μανωλίνα Κωνσταντίνου
    Κάτοικος Βούλας για τρίτη χρονιά θα παραμείνει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η διοίκηση της Θέτιδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή Κύπρια ακραία και αρχηγό της ομάδας, η οποία βοήθησε αποφασιστικά το σύλλογο να τερματίσει και πάλι στην πρώτη τετράδα της Volleyleague γυναικών.
  • Όταν ο Γιάννης Νικολάκης μετέφρασε τον... Γκάιτς!(vd)
    Ένα σπάνιο στιγμιότυπο είχαμε μετά τον αγώνα θρίλερ, της Θέτιδας με τον ΑΟ Θήρας για την Volleyleague γυναικών που έληξε με 2-3, καθώς ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, Μπρανκο Γκάιτς, ζήτησε από τον συνάδελφο του στην ομάδα της Βούλας, Γιάννη Νικολάκη να μεσολαβήσει ως μεταφραστής για τις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει για την έκβαση του ματς.
  • Φιλικός αγώνας μνήμης και αλληλεγγύης απο Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκό
    Φιλικό αγώνα στην μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου, διοργανώνει το Σάββατο (11/1, 19.00) η Θέτιδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Βούλας για το συγκεκριμένο φιλικό, το οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, αναφέρει: