Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2020 14:11

Επιβράβευσε με ανανέωση την Τάνη ο Άρης

Την ευκαιρία να δείξει την αγωνιστική της αξία και στην γυναικεία ομάδα του Άρη θα έχει η Ευαγγελία Τάνη. Η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την 16χρονη (1μ81) νεαρή πασαδόρο, η οποία έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και είναι διεθνής με τις εθνικές Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

  «Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη πασαδόρο Ευαγγελία Τάνη.Η Τάνη είναι γεννημένη στις 22/07/2004 έχει ύψος 1.81 και την φετινή χρονιά θα είναι μέλος της γυναικείας ομάδας του Αρη. Η πασαδόρος της ομάδας μας είναι διεθνής με τις Εθνικές Κορασίδων και Παγκορασίδων, ενώ προέρχεται από την ομάδα του ΟΠΑΘ Περσέα.

Η Ευαγγελία Τανη δήλωσε για την παραμονή της στον σύλλογο του Άρη :

"Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για 2η χρονιά στην ιστορική ομάδα του Άρη. Είναι μεγάλη μου τιμή που φέτος θα βρεθώ στο γυναικείο του τμήμα.Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την ευκαιρία να προπονηθώ σε ένα υψηλότερο επίπεδο.Εύχομαι η χρονιά που μας έρχεται να κυλήσει ομαλά, να έχουμε υγεία και να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά αντίστοιχο lockdown".

Σχετικά άρθρα