Εκτυπώστε τη σελίδα
25-05-2020 22:25

Χίπε: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει φέτος και τα τρία τρόπαια»

Συνέντευξη στη «Bild» έδωσε η Σάσκια Χίπε,με αφορμή την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στη Volleylegue γυναικών από τον Ολυμπιακό, κατόπιν της απόφασης της ΕΟΠΕ.

Η Γερμανίδα διαγώνιος των «ερυθρολεύκων», η οποία βρίσκεται στους Πειραιώτες από το 2016, υποστήριξε οτι οι "ερυθρόλευκες" θα μπορουσαν να κάνουν νέο τρέμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο, Τσάλεντζ καπ), αν δεν μεσολαβούσε η πανδημία και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά η υγεία όλων έρχεται πρώτη, αλλά είναι ακόμα μια πικρή και παράλληλα είδηση. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Σίγουρα θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο. Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga στη Γερμανία, δείχνει ότι μπορεί και συνεχίζεται. Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση εδώ», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σάσκια Χίπε στη «Bild».

Η Γερμανίδα βρίσκεται σε διακοπές στην Πάρο και ελπίζει να επισκεφθεί ξανά την οικογένεια της στο Βερολίνο τον Ιούνιο. Ωστόσο, μέχρι τότε ελπίζει να μπορεί να πανηγυρίσει με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της τον τίτλο. «Ίσως τότε να μπορούμε τουλάχιστον να σηκώσουμε τον τίτλο». 

Σχετικά άρθρα