1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2020 22:39

Ξεκίνησε το στήσιμο ο Άρης με την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια η Κατερίνα Δρακουλίδου καθώς θα είναι η νέα πασαδόρος του Άρη για την σεζόν 20/21.

Η 23 χρονη (1μ80) διεθνής αθλήτριας προέρχεται από μια σταθερά καλή τριετία με την Θέτιδα Βούλας,την οποία οδήγησε σε άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volleyleague ενώ τα τελευταία δύο χρόνια την βοήθησε αποφασιστικά να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. 

Η ανακοίνωση του Άρη για την Δρακουλίδου που έχει αγωνιστεί επίσης σε Μακεδόνες Αξιού, Ελπίδα Αμπελοκήπων και Πανναξιακό, αναφέρει 

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη , ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή πασαδόρο, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου. Η Δρακουλίδου είναι γεννημένη στις 27/11/1996, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως πασαδόρος . Είναι διεθνής με την Εθνική νεανίδων, ενώ την φετινή χρονιά αγωνιζόταν στο σύλλογο της Θέτιδας Βούλας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Μακεδόνες Αξιού, στην ομάδα του Πανναξιακού και της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή στην πόλη μου, την Θεσσαλονίκη, και για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Άρη.Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μεγάλη παράδοση και χαίρομαι που θα είμαι μέλος του.

Εύχομαι να ξεπεραστεί πλήρως η τωρινή κατάσταση, να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να βρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την διοίκηση του Άρη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες". 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ