1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2020 20:17

Ζωλασταθιάδης: «Θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος αυτής της μοναδικής ομάδας»

Ευχαριστήρια δήλωση έκανε ο πρώην πλέον τεχνικός του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης, μετά την λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο του Ευόσμου.

Χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής που έκατσε για πέντε χρόνια στον πάγκο της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, αναφέρει στο μήνυμα του:

«Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στη ζωή, ιδιαίτερα με τα όμορφα κάποια στιγμή τελειώνουν. Μια μεγάλη, δύσκολη αλλά μοναδική διαδρομή τελείωσε. Πέρασε μία πενταετία που δείξαμε ότι αν έχεις διάθεση, ενέργεια και ιδέες μπορείς να επιβιώσεις με ελάχιστα σε οποιονδήποτε στίβο. Αγχωθήκαμε, κουραστήκαμε, ταλαιπωρηθήκαμε αλλά βγαίνουμε απ' όλο αυτό γεμάτοι συναισθήματα.

Στεναχωρηθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, ενθουσιαστήκαμε, απογοητευτήκαμε, θυμώσαμε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης, τους ευγενικούς φιλάθλους μας αλλά περισσότερο τους συνεργάτες μου για τη πίστη και αφοσίωση στα θέλω μου. Άφησα στο τέλος τις αθλήτριες μου, αυτές που πάλεψαν μαζί μου για να καταφέρουμε αυτό το μικρό θαύμα. Ελληνίδες και ξένες, ευχαριστημένες και δυσαρεστημένες, όλες μα όλες δικαιούνται ένα κομμάτι της επιτυχίας μας.

Γιατί επιτυχία για το δικό μας οικονομικό επίπεδο είναι ότι έγινε αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τη Βιβή και τη Κλειώ για την υπομονή στην απουσία. Προσωπική επιτυχία πέραν όλων των άλλων είναι για μένα ότι κατάφερα να κάνω όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν όραμα, να πιστεύουν στην νίκη να κυνηγούν το ακατόρθωτο σε κάθε αγώνα, σε κάθε στιγμή της κοινής μας πορείας.

Για το τέλος να πω ότι χάρηκα και απόλαυσα όλες τις στιγμές, γιατί αυτό το συναίσθημα είναι ο αθλητισμός. Θα συνεχίσω να είμαι φίλαθλος αυτής της μοναδικής ομάδας και πραγματικός φίλος των ανθρώπων της.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ