1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-05-2013 14:17

Ιστορική συμφωνία μεταξύ Ιώνων και Μελισσίων!

Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι η ολοκλήρωση συμφωνίας μεταξύ δύο ιστορικών συλλόγων που θα αλλάξει το χάρτη και τις ισορροπίες του γυναικείου βόλεϊ ακόμα και στην Α1 γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr οι διοικήσεις των Ιώνων Ν.Ιωνίας και νέου συλλόγου που θα έχει έδρα τα Μελίσσια (δεν πρόκειται για τον Φοίβο Μελισσίων όπως εκ παραδρομής γράψαμε αρχικά) έχουν καταλήξει σε συμφωνία συγχώνευσης έχοντας βρει μεγάλο χορηγό που τη σεζόν 2012-13 ήταν σε άλλη ομάδα της Α1 γυναικών.

Η νέα ομάδα θα ονομάζεται «Ίωνες Μελισσίων» και θα αγωνίζεται στην Α1 γυναικών καθώς οι Ίωνες πήραν την άνοδο από την Α2 και θα έχει έδρα το μεγάλο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων.

Παράλληλα υπάρχει στο πλάνο μεγάλο πλάνο για ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών, ενώ γίνεται προσπάθεια για συνεργασία με κορυφαίο προπονητή.

Η απόφαση είναι γενναία για τη διοίκηση των Ιώνων καθώς η ομάδα θα αλλάξει έδρα και θα φύγει από τη Νέα Ιωνία ενώ σε διαζύγιο οδεύουν η σημερινή διοίκηση με τον χρηματοδότη της ομάδας Γιάννη Κυριαζή ο οποίος από την πλευρά του δηλώνει άγνοια για την επικείμενη συμφωνία και μάλιστα εκκρεμεί διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθεί ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση εάν προχωρήσει η συνεργασία Ιώνων - Μελισσίων θα δημιουργήσει μία νέα ισχυρή ομάδα στην Α1 γυναικών και ειδικά εάν υλοποιηθούν τα φιλόδοξα σχέδια που υπάρχουν με τη στήριξη ενός μεγάλου χορηγού.

3 σχόλια

  • Comment Link voreiaproastia Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 14:06 posted by voreiaproastia

    Νάτα μας!!!...
    καλο για το βόλλευ...να φανταστουμε οτι προκειτε για το βασικό χορηγό της κηφισιας??

  • Comment Link koskar Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 13:07 posted by koskar

    Θα φέρει και την μπιμπι μαζί;

  • Comment Link kalomemetas Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 12:03 posted by kalomemetas

    πολυ καλο ακουγεται για να ειναι αληθινό...ΠΟλύ ράδιο αρβύλα πεφτει!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ