Εκτυπώστε τη σελίδα
09-04-2020 21:14

Πορφύρας: Δεύτερο ημερολόγιο καραντίνας απο την Πόπη Καλλή

Το Ημερολόγιο Καραντίνας συνεχίζεται στον Πορφύρα,αυτή την φορά συγγραφέα του δεύτερου κεφαλαίου ήταν η Πόπη Καλή, η προπονήτρια-συνεργάτιδα του κόουτς, Βασίλη Πανδη, η οποία βρίσκεται στο σύλλογο του Πειραιά για οκτώ χρόνια και είναι η μητέρα των παικτριών Μάρας και Κωνσταντίνας Ράπτη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο- Η ΖΩΗ ΠΡΙΝ

Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Έχω ότι είχα ονειρευτεί στην ζωή μου. Έχω την υγεία μου. Έχω μια πολύ ωραία και ευτυχισμένη οικογένεια. Κάνω την δουλειά που λατρεύω. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν. Είμαι κάθε μέρα ανάμεσα σε νέους ανθρώπους όπου παίρνω από την φρεσκάδα τους, τα νιάτα τους και τον ενθουσιασμό τους. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο- Η ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Μια μέρα μου έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό ότι σταματάνε οι προπονήσεις και μετά από λίγο μπαίνουμε όλοι σε καραντίνα. Αυτό που στην αρχή φάνταζε κάτι μακρινό και όχι τόσο σοβαρό ξαφνικά έγινε ο εφιάλτης μας. Νομίζω ότι ζω σε ένα όνειρο. Ξυπνάω το πρωί και το πρώτο που σκέφτομαι είναι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό όνειρο είδα. Μετά αρχίζει η ανασφάλεια. Τι είναι αυτός ο ιός; Πως μπορώ να προστατέψω την οικογένεια μου και αυτούς που αγαπάω;

Τι κάνουν τα κορίτσια μου(οι αθλήτριές μου);Η μια μέρα διαδέχεται την άλλη και από’κει που η ζωή μου έτρεχε με γρήγορους ρυθμούς ξαφνικά μπήκε σε παύση. Κλεισμένη στο σπίτι μακριά από αυτούς που αγαπάω και μακριά από την μεγάλη μου τρέλα το γήπεδο. Βέβαια μέσα σε όλα αυτό το κακό υπάρχει και κάτι καλό. Βρήκα χρόνο για τον εαυτό μου. Έψαξα για καινούριες ιδέες και ασκήσεις σε ότι αφορά την δουλειά μου. Έγινα καλύτερη μαγείρισσα και ξανάρχισα το πλέξιμο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο- Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Πιστεύω ότι σύντομα όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση.

Σίγουρα η επόμενη μέρα δεν θα με βρει τον ίδιο άνθρωπο που ήμουν 1 μήνα πριν. Θα εκτιμάω περισσότερο όλα αυτά τα οποία μου έχει δώσει η ζωή απλόχερα και τα θεωρούσα δεδομένα. Θα ξαναγυρίσω στο δεύτερο σπίτι μου το γήπεδο και θα ξαναγκαλιάσω τα κορίτσια μου που τόσο μου έχουν λείψει. Θα βγάλω το άγχος από την ζωή μου και θα απολαμβάνω πιο πολύ την φύση.

Σαν αθλήτρια είχα μάθει να δουλεύω στο γήπεδο παρόλες τις δυσκολίες ή τις αποτυχίες. Το ίδιο προσπαθώ να περάσω και στις αθλήτριες μου σαν προπονήτρια. Το ίδιο θα κάνω και σε ότι αφορά την καθημερινότητα μου.

Όλα θα ξαναγυρίσουν στην κανονικότητα τους. Υπομονή πρέπει να κάνουμε.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΚοριτσάρες μου υπομονή. Σύντομα θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις και θα ξαναέχετε πάνω από το κεφάλι σας την κυρία Πόπη να σας πιέζει, να σας τρέχει και να σας φωνάζει όταν μιλάτε μεταξύ σας στην προπόνηση. Θέλω να είστε όλες υγιείς. Να κάνετε ασκήσεις ενδυνάμωσης και να προσέχετε την διατροφή σας.

Να μην γκρινιάζετε στους καημένους τους γονείς σας και να αξιοποιήσετε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας δημιουργικά. Μου λείψατε θηριάκια!!!!

COACH ΠΟΠΗ»