1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2020 13:54

Ο Πανναξιακός άφησε ελεύθερη την Κριστίν Μίλεν η οποία πάει στη Μπεζιέ

Την αποχώρηση της Εσθονής Κριστίν Μίλεν ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου, η ομάδα της Νάξου δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ και αυτό ως δεδομένο άφησε ελεύθερη την Εσθονή ακραία, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στη Γαλλική Μπεζιέ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Η ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με την διεθνή Εσθονή αθλήτρια Κριστίν Μίλεν κοινή συνεναίσει.

Με έντονο το αίσθημα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά της και την άριστη συμπεριφορά της το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο σύλλογο μας και με γνώμονα την εξέλιξη της καριέρας της και το συμφέρον του σωματείου, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην μετακίνηση της. Με το ήθος και την αθλητική της παιδεία αισθανόμαστε υπερήφανοι που η Κριστίν αποτέλεσε μέλος του σωματείου μας δίνοντας το 100% των δυνάμεων της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε την δική μας “Μίλκα” για τα όσα πρόσφερε στην οικογένεια του Πανναξιακού και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα της ομάδα”.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Σε δηλώσεις της στο paon.gr η αθλήτρια της ομάδας της Νάξου σημείωσε:

“Όλα έγιναν πολύ γρήγορα… Με τον Πανναξιακό χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά των Ελληνικών διοργανώσεων λόγω πολλών τραυματισμών. Για εμένα ήρθε μια καινούρια ευκαιρία – να πάω να παίξω στην Beziers – μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γαλλία. Θα παίξω το τέλος της κανονικής σεζόν, τα πλέι-οφ, αλλά και τα ημιτελικά του Challenge Cup με την νέα μου ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ο Πανναξιακός συμφώνησε, με στήριξε σε αυτή την απόφαση και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Γαλλικό πρωτάθλημα και στο Challenge Cup. Θα θυμάμαι πάντα τη Νάξο ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη που έχω αγωνιστεί με τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους γύρω μου! Σας ευχαριστώ!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ