Εκτυπώστε τη σελίδα
06-03-2020 13:41

Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει:

«Την πόρτα του χειρουργείου της Ευρωκλινικής Αθηνών πέρασε η Αμερικανή παίκτρια της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, Dessaa Legros, την Τρίτη 3 Μαρτίου.Η διαγώνιος άσσος του Πανναξιακού υποβλήθηκε σε επέμβαση συρραφής αχίλλειου τένοντα από τον Δρ. Γεώργιο Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπαιδικό, Ευρωκλινικής Αθηνών και υπεύθυνο ιατρό της ομάδας.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και η αθλήτρια πήρε εξιτήριο μία μέρα μετά το χειρουργείο προκειμένου να αρχίσει την αποκατάσταση του τραυματισμού της και να επιστρέψει το συντομότερο στις αθλητικές της υποχρεώσεις.Η ρήξη αχίλλειου τένοντα αποτελεί ένα σοβαρό τραυματισμό του πιο ισχυρού τένοντα του ανθρώπινου σώματος, ο οποίος συνδέει την γαστροκνημία (γάμπα) με την πτέρνα και εντοπίζεται στο οπίσθιο τμήμα του ποδιού.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον ιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και την ιατρική ομάδα του για την άμεση ανταπόκριση και την απόλυτα πετυχημένη έκβαση του χειρουργείου της αθλήτριας μας Dessaa Legros, καθώς και την διοίκηση του Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση τους από την πρώτη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους το γρηγορότερο και ακόμα πιο δυνατή»

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Απο τον ΓΣ Ηλιούπολης στον Πανναξιακό η Αμερικανίδα Ντέσα Λέγκρος
    Την απόκτηση της 25 χρονης Αμερικανίδας διαγώνιας , Ντίσα Λέγκρος, που αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών με την φανέλα της ουραγού ΓΣ Ηλιούπολης, ανακοίνωσε η ομάδα του Πανναξιακού.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.