1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2020 17:11

Όλγα Βεργίδου: «Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν στα πλέι οφ»

Το δεύτερο βραβείο MVP στην καριέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέκτησε η Όλγα Βεργίδου. Η διεθνής πασαδόρος του Παναθηναϊκού οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-1 σετ στην έδρα του Μαρκόπουλου, εμφάνιση που της έδωσε το έπαθλο της πολυτιμότερης αθλήτριας για την 18η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Η Βεργίδου αφού αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα της και στους δικούς της ανθρώπους, μίλησε για τη νίκη με το Μαρκόπουλο, για τον αποκλεισμό από το κύπελλο και για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη με το Μαρκόπουλο:
«Το Μαρκόπουλο είναι νεανική και ταλαντούχα ομάδα που αν της αφήσεις το περιθώριο μπορεί να κάνει την ζημιά όπως έγινε στο πρώτο σετ. Ήμασταν μπροστά σε όλο το σετ και μόλις χαλαρώσαμε άρπαξε την ευκαιρία και πήρε το σετ. Είναι βελτιωμένη ομάδα στον δεύτερο γύρο και ειδικά μέσα στην έδρα της επικίνδυνη. Παρόλα αυτά βελτιωθήκαμε και πήραμε το τρίποντο που ήταν ο στόχος».
 
Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Αν τα πράγματα πάνε όπως πρέπει λογικά είμαστε τρίτες. Ο στόχος από εκεί και πέρα θα είναι η είσοδος μας στον τελικό του πρωταθλήματος. Η Σαντορίνη βέβαια είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει η πορεία της μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γι αυτόν τον στόχο και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος».

Για τον αποκλεισμό από το κύπελλο: «Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε πολύ να πάμε φάιναλ-4. Θεωρώ ότι κάναμε μια τρομερή προσπάθεια αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο αυτόν. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση όμως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομιζω ότι συγχρόνως έφερε και αυτοπεποίθηση στην ομάδα αυτή η εμφάνιση παρά την ήττα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά αυτήν την στιγμή, όμως ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοι μας είναι πολύ ποιοτικοί».

Για τη χημεία που υπάρχει στην ομάδα:
«Νομιζω ότι είναι πολύ σημαντικό στο δέσιμο της ομάδας η χημεία. Να μπαίνεις μέσα να παίζεις και να χαίρεσαι αυτό που κανείς. Αυτό νιώθω εγώ προσωπικά με τις συμπαίκτριές μου».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ