Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2020 15:23

Ο Πορφύρας θέλει τον Πανδή για 7η σεζόν

Την πρόθεσή της να ανανέωσει την συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Πανδή για έβδομη σεζόν, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πορφύρα, λίγες ώρες πριν την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας με το Μαρκόπουλο (18.00) στο κλειστό των Μεσογείων για την 16η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα που αναρτήθηκε στο f/b:

«Όπως ήδη ανακοινώθηκε στις αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, ο Βασίλης Πανδής είναι προσωπική επιθυμία και απόφαση μου να παραμείνει ως πρώτος προπονητής μας και για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την θέση στην οποία θα καταταγεί φέτος η ομάδα μας.Ακόμα και αν ( που δεν πρόκειται να…) συμβεί να πέσουμε κατηγορία, θα πάμε και πάλι με πρώτο προπονητή στις Γυναίκες τον Βασίλη, για 7η συνεχόμενη σεζόν.

Όπως μας στήριξε στα δύσκολα, έτσι είμαστε και εμείς μαζί του μέχρι τέλους και εφόσον το θέλει και ο ίδιος, μένει στα κοκκινόμαυρα.Καλό παιχνίδι να έχουμε στο Μαρκόπουλο, το Σάββατο στις 6 μ.μ.»

Σχετικά άρθρα

  • Πορφύρας: Επιθετική ενίσχυση με την Αμερικανίδα Ζε Ομογκίμπο
    Επιστροφή στα Αμερικανικά …όπλα για τον Πορφύρα. Μετά από μια τριετία επιλογών από τη Βραζιλιάνικη αγορά (Ταϊνα Ροντρίγκεζ, Μαριάνα Μπλουμ), η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την 26 χρονη διαγώνια, Ζε Ομογκίμπο.
  • Στον Πορφύρα για δύο χρόνια η Καλλιντεράκη
    Η 19 χρονη ταλαντούχα λίμπερο Δήμητρα Καλλιντεράκη είναι ή πρώτη μεταγραφή του Πορφύρα. Η Καλλιντεράκη αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με τον Απολλώνιο στον Ά ομιλο της  Α2 γυναικών  και μοιράστηκε την θέση με την Δανάη Βλάχου ενω συμφώνησε με τον Πειραϊκό σύλλογο για δύο χρόνια.
  • Παρελθόν και η Γιοβάνη απο τον Πορφύρα
    Μετά την αρχηγό, Άννα Φωτεινού, παρελθόν από τον Πορφύρα αποτελεί και η Μάρβη Γιοβάνη. Για την 30 χρονη (1μ81) διαγώνια και μεγάλη πρωταγωνίστρια στη φετινή σεζόν της Πειραϊκής ομάδας, η διοίκηση του Πορφύρα την αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
  • Πορφύρας: Με Πανδή και Καλλή στον πάγκο του και τη νέα σεζόν
    Με το επιτυχημένο δίδυμο Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή, θα πορευτεί και τη νέα σεζόν 2020-21, ο Πορφύρας. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά, η οποία μετά την οριστική διακοπή της Α1 γυναικών λόγω της πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, τερμάτισε στην 8η θέση με 21 βαθμούς σε 19 αγώνες, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τους δύο προπονητές και ανέβασε στην ιστοσελίδα της, την παρακάτω ανακοίνωση:
  • «Ημερολόγιο Καραντίνας» από τον Πορφύρα
    Η ανατροπή της καθημερινής μας ζωής από την επέλαση του κορονοϊού, η πρωτοφανής αναστολή των πρωταθλημάτων βόλεϊ, και η υποχρεωτική καραντίνα που περνάμε όλοι, οδήγησαν την διοίκηση του Πορφύρα, στην καθιέρωση του «Ημερολογίου Καραντίνας».