Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2020 16:51

Διοργανώσεις και παρεμβάσεις δρομολογούνται στο Μαρκόπουλο (vd)

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και αθλητών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Μαρκοπούλου, στο Κλειστό Δημοτικό Σ Γυμναστήριο.

Η λαμπρή αυτή εκδήλωση εκτός από τα χαμόγελα και την αισιοδοξία που σκόρπισε για ένα 2020 με επιτυχίες, έβγαλε και ειδήσεις.

Ειδήσεις που αφορούν καθοριστικές παρεμβάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο αλλά και την προσπάθεια διεκδίκησης δύο σημαντικότατων αθλητικών διοργανώσεων από τον Δήμο Μαρκοπούλου. Η μία είναι η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, (πέρυσι είχε διοργανωθεί το αντίστοιχο Κορασίδων) αλλά και τον ευρωπαϊκό όμιλο της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ των Γυναικών!

Τις κινήσεις αυτές προανήγγειλε ο εμβληματικός πρόεδρος του συλλόγου, Παρις Ευαγγελίου, ο οποίος υπογράμμισε: «Πιστεύω θα είναι μία διοργάνωση που όμοιά της δεν θα έχει πραγματοποιηθεί ξανά, για τα ελληνικά δεδομένα.» Στη συνέχεια ο κ. Ευαγγελίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς της ομάδας και συγκεκριμένα στην Μέγα Χορηγό Revoil, ενώ παρέδωσε στον πρόεδρο της, Γιώργο Ρούσσο, μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλες της αθλήτριες της γυναικείας ομάδας.

Ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, παρευρέθησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Μαρκοπούλου με προεξέχοντα βέβαια τον ίδιο τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Κώστα Αλλαγιάννη, ο οποίος τόνισε την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία με τον ΑΟΜ, ενώ αναφέρθηκε και σε μία σειρά παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου, έδρα της ιστορικότερης ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία του Βόλεϊ Γυναικών!

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κώστας Αλλαγιάννης, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην προσπάθεια διεκδίκησης των δύο μεγάλων διοργανώσεων, ενώ αναφέρθηκε στην "βελτίωση ενεργειακά και οικονομικά του φωτισμού του Κλειστού Γυμναστηρίου", στην τοποθέτηση κλιματιστικών "άμεσα μετά την πλήρη λειτουργία του Υποσταθμού Μέσης τάσης", όπως επίσης και στην άμεση επανατοποθέτηση ακόμη μίας κερκίδας εντός του Κλειστού Γυμναστηρίου, που όπως χαρακτηριστικά είπε: "άδικα και αυθαίρετα απομακρύνθηκε", έτσι ώστε το Κλειστό μας Γυμναστήριο να πληροί τις Ευρωπαικές προδιάγραφές για την τέλεση Διεθνών".

Στα highlights της εκδήλωσης, η παρουσίαση των μαθημάτων αυτοάμυνας από τον προπονητή Ζίου Ζίτσου του ΑΟΜ και ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Ζαντιώτη, με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων σε μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, κάθε αθλητής και αθλήτρια των τμημάτων του ΑΟ Μαρκοπούλου παρέλαβε μαζί με το κομμάτι της πίτας και ένα συμβολικό δώρο, εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου!

Media

Σχετικά άρθρα