Εκτυπώστε τη σελίδα
24-01-2020 15:44

Χαντάβα: «Στόχος μας τα πλέι οφ και το φαιναλ-4 του κυπέλλου»

Το πρώτο της βραβείο MVP με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε η Εύα Χαντάβα. Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Μίκρας, με την αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» να προσθέτει άλλη μία «γεμάτη» εμφάνιση στο ενεργητικό της, εμφάνιση που της χάρισε και το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας στην πρεμιέρα του Β' γύρου.

Στο άκουσμα της είδησης η ακραία από τα Γρεβενά δεν έκρυψε την χαρά της και δεν παρέλειψε να το αφιερώσει στις συμπαίκτριές της. «Θεωρώ πως αθλητές, αθλήτριες που δουλεύουν σκληρά, το βραβείο της MVP είναι ένας από τους στόχους που θέτουν, πέρα από την ομαδική επιτυχία που είναι πάντα προτεραιότητα. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και ότι πέτυχα δεν θα μπορούσα να το είχα καταφέρει χωρίς τις συμπαίκτριές μου».

 Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Γενικά όλες οι αθλήτριες στην ομάδα είχαμε .τσιτώσει. Στον πρώτο γύρο δεν φέραμε ως ομάδα τα αποτελέσματα που θέλαμε και μπορούσαμε να πάρουμε. Τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την είχαμε ανάγκη. Στις γιορτές ανεβάσαμε ρυθμούς στις προπονήσεις και φαινόταν ότι θα παίξουμε καλύτερα. Όμως ήταν απλά ένα παιχνίδι, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε γιατί έρχονται και άλλοι δύσκολοι αγώνες εντός και εκτός έδρας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ποιοτικό το φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά εμπορικά ονόματα ομάδων που συμμετέχουν και αυτό από μόνο του αυξάνει τον ανταγωνισμό. Oι ομάδες έχουν φτιάξει ρόστερ με ποιοτικές αθλήτριες και αυτό βοηθάει στο να ανεβαίνει το επίπεδο και να διαφημίζει το βόλεϊ με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εύκολα, με πολλούς αγώνες να κρίνονται στο τάι μπρέικ».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Εννοείται πως θέλουμε να συμμετέχουμε στα πλέι οφ και στο φάιναλ-4 του κυπέλλου, όμως δεν κοιτάμε τόσο μακριά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επόμενη προπόνηση και ο επόμενος αγώνας. Ακόμα δεν έχουμε παρουσιάσει την εικόνα που θέλουμε και ξέρουμε ότι μπορούμε. Κύριο μέλημά μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά και αυτό να βγαίνει και στους αγώνες».

Σχετικά άρθρα