1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2020 15:29

Tίμησαν την μνήμη του Χρ. Παπαθανασίου, Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (11/1) ο φιλικός αγώνας αλληλεγγύης μεταξύ των ομάδων γυναικών της Θέτιδας και το Παναθηναϊκού, αφιερωμένος στη μνήμη του προπονητή του συλλόγου της Βούλας, Χρήστου Παπαθανασίου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας πριν από τέσσερα χρόνια.

Επίσης με αφορμή την εκδήλωση, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό «Γ. Γενηματάς» ενίσχυσαν παράλληλα τόσο τα Παιδικά Χωριά SOS, όσο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο κόσμος γέμισε από νωρίς το κλειστό Γυμναστήριο, ώστε να τιμήσει τη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου για τον σύλλογο της Θέτιδας ενώ ανταποκρίθηκε και στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης, τόσο ως προς τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς όλα τα έσοδα αποδόθηκαν προς αυτό το σκοπό, όσο και προς την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς συλλέχθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδες της Θέτιδας και του Παναθηναϊκού προσέφεραν όπως ήταν αναμενόμενο υψηλού επιπέδου βόλεϊ και θέαμα, αγωνίστηκαν για τρία σετ και είχαν την ευκαιρία να μπουν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague, σε συνθήκες αγώνων.

Για την ιστορία, η Θέτιδα επικράτησε των «πρασίνων» 2-1 (20-25, 25-22, 25-22)

Η διοίκηση της Θέτιδας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Παναθηναϊκού για την αποδοχή της πρόσκλησης να αγωνιστεί μαζί μας σε αυτή την αναμέτρηση μνήμης και αλληλεγγύης.Επίσης ευχαριστέι τον ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. και την παρουσία των διαιτητών Ελένης Λιδωρικιώτη και Χρήστου Μαύρου, αλλά και όσους συνέβαλαν στο να διοργανωθεί και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα αυτή η ημέρα μνήμης και αλληλεγγύης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησε ένα σύντομο τελετουργικό, όπου άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Τριανταφύλλου, για να ακολουθήσει ο δήμαρχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος παρέδωσε ένα αναμνηστικό του Δήμου προς την οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου και το οποίο παρέλαβε για την οικογένεια, η ψυχή του συλλόγου και γραμματέας, Δήμητρα Τσουβάλα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαρία Φουρναράκη, η οποία και υποδέχθηκε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου τα τρόφιμα και τα είδη υγιεινής που συλλέχθηκαν από τον κόσμο.Λίγο πριν ολοκληρωθεί η βραδιά, τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κύριος Γιώργος Πρωτόπαππας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ενίσχυση του κόσμου προς τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ολοκληρώνοντας το τελετουργικό, ο Πρόεδρος του συλλόγου της Βούλας, Τάσος Τριανταφύλλου παρέδωσε μια εμφάνιση της γυναικείας ομάδας, ένα λάβαρο, καθώς και τρεις μπάλες βόλεϊ προς τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργο Πρωτόπαππα, ενώ οι αθλήτριες των ακαδημιών της Θέτιδας, παρέδωσαν δώρα και μπλούζες προς όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο κλειστό της Βούλας από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ