1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2019 17:05

Πρώτο MVP για τον εκπληκτική Μαρκέλλα Παπαγεωργίου του Ηλυσιακού

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου είναι η MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η 20χρονη κεντρική που βρέθηκε σε εκπληκτικό βραδυ και έκανε ρεκορ καριέρας, ηταν καθοριστική  στην επική ανατροπή του Ηλυσιακού στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου, νίκη με την οποία οι φιλοξενούμενες, έφθασαν τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου πέτυχε 18 πόντους με 14/20 επιθέσεις, 1 άσσο και 3 μπλοκ και ήταν αυτή που "κλείδωσε" τη νίκη του Ηλυσιακού στο τάι μπρέικ. Οι πάικτριες των Ιλισίων βρέθηκε πίσω με 14-10, όμως με τα σερβίς της Στεφανίας Μπέμπη και το σπουδαίο ατομικό μπλοκ της Μαρκέλλας Παπαγεωργίου στο φινάλε, διαμόρφωσαν το τελικό 16-14.

Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου γεννήθηκε στη Σάμο στις 22 Δεκεμβρίου του 1999. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Ερμή Σάμου και το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει ιατρική. Την πρώτη της σεζόν στην πρωτεύουσα αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στη συνέχεια στην Άρτεμις Κορυδαλλού και φέτος έκανε ντεμπούτο στη Volleyleague γυναικών με την φανέλα του Ηλυσιακού.


MVP 2019-20
1η αγωνιστική: Σοφία Κοσμά (Παναθηναϊκός ΑΟ)
2η αγωνιστική: Έλενα Τσβίγιοβιτς (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil)
3η αγωνιστική: Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
4η αγωνιστική: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας)
5η αγωνιστική: Τέιλορ Άγκοστ (ΑΣ Άρης)
6η αγωνιστική: Μαρκέλλα Παπαγεωργίου (Ηλυσιακός ΑΟ)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ