1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2019 14:32

Ο Πανναξιακός τίμησε τον πιο πιστό του φίλαθλο

Τον πιο πιστό του φίλαθλο, τον Γιώργο Κασσέμ, τίμησε ο Πανναξιακός πριν τον αγώναμε τον Άρη (0-3) για την 5η αγωνιστική της Volley League γυναικών, με τιμητική πλακέτα από την αρχηγό της ομάδας, Γεωργία Αργυρίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της νησιωτικής ομάδας αναφέρει:

 «Ο Πανναξιακός τίμησε τον πιστό φίλο του συλλόγου Γιώργο Κασσέμ δια χειρός της αρχηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γεωργίας Αργυρίου.Λίγα λεπτά πριν την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Άρη, ο Γιώργος, πιστός ακόλουθος της ομάδας εντός και εκτός έδρας άκουσε το όνομά του από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Ξαφνιασμένος (και χωρίς κοστούμι όπως σχολίασε ο ίδιος χαριτολογώντας) παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από την Αρχηγό της αγαπημένης του ομάδας και καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας ενώ παράλληλα φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Απλός, πιστός οπαδός, κατέβηκε στο παρκέ, ευχαρίστησε μία-μία τις αθλήτριες, φωτογραφήθηκε και επέστρεψε γρήγορα στην εξέδρα να κάνει και πάλι αυτό που κάνει κάθε φορά που παρακολουθεί αγώνα του Πανναξιακού. Να χειροκροτεί την ομάδα που τον κάνει υπερήφανο, και τον “αναγκάζει” σχεδόν κάθε 15 ημέρες να μπαίνει στο πλοίο για να βρεθεί στο ΔΑΚ Νάξου.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ