Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2019 17:04

Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου: «Με το κ. Γκάιτς πιστεύω πως μπορώ να ανέβω επίπεδο»

Το πρώτο βραβείο MVP στον δεύτερο χρόνο της στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέκτησε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η 24χρονη διεθνής κεντρική ήταν η κορυφαία του ΑΟ Θήρας στη νίκη με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού στη Σαντορίνη και μόλις ενημερώθηκε για την ανάδειξή της ως η πολυτιμότερη της 4ης αγωνιστικής, εξέφρασε την έκπληξη της.

«Σοκ. Δεν το περίμενα για κανένα λόγο» εξομολογείται στο volleyball.gr η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και συνεχίζει: «Το βραβείο της MVP δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτό που θέλω είναι να μπαίνω σε κάθε παιχνίδι και να δίνω το 100% και να είμαι συγκεντρωμένη για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες» τόνισε και αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα και στην οικογένειά της.

«Το βραβείο το αφιερώνω στην ομάδα μου και στις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν να το κατακτήσω και φυσικά στην οικογένειά μου που με στηρίζει από την πρώτη στιγμή».

Μετά από μία πετυχημένη σεζόν στον Πανναξιακό, η Χατζηευστρατιάδου παρέμεινε στις Κυκλάδες αλλά μετακόμισε στη Σαντορίνη για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας, με την παρουσία του Σέρβου τεχνικού Μπράνκο Γκάιτς να είναι ο κύριος λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

«Ο ΑΟ Θήρας τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ένας υγιής σύλλογος, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς ανθρώπους για την ομάδα και οι άνθρωποι που με προσέγγισαν ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Ένας από τους κύριους λόγους που υπέγραψα με τον ΑΟ Θήρας ήταν ο κόουτς Γκάιτς. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον ίδιο και το προπονητικό επιτελείο μαζί μας.

Είμαι ικανοποιημένη από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θεωρώ πως μπορεί να με ανεβάσει επίπεδο. Με τα κορίτσια δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτό να φανεί σε όλους τους αγώνες. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου. Ελπίζω ως ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Κλείνοντας, η Χατζηευστρατιάδου αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, με την οποία είναι ενεργό μέλος από το καλοκαίρι του 2018. «Το να βλέπει κανείς το όνομά του στις κλήσεις στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή, περηφάνια και ανταμοιβή των κόπων σου και εννοείται πως θέλω να βρίσκομαι και εγώ μέλος της».

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» στη Σαντορίνη η Ελένη Χαντζή
     Την ακραία, Ελένη Χαντζη ανακοίνωσε και επίσημα ο ΑΟ Θήρας. Η 22 χρόνη (Ιμ80) Πατρινή παίκτρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο της Σαντορίνης ερχόμενη απο την Αυστριακή Γκρατς ενω στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα Πάτρας, Αργυρούπολη, Ιωνικό Νίκαιας και στον Αίαντα Ευόσμου
  • ΑΟ Θήρας: Δυνατό κέντρο με Θεοφίλη Χαμαλίδου
     Tην απόκτηση της 24χρονης (1m87) Θεοφίλης Χαμαλίδου που αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έχει περάσει απο Αίαντα Ευόσμου, Πανναξιακό,  ΑΕΚ Λάρνακας, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
  • ΑΟ Θήρας: Στήριξη στην Χριστίνα Αδαμοπούλου για τρίτη χρονιά
    Την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη χρονιά με την  Χριστίνα Αδαμοπούλου. Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, καθώς θέλησε να στηρίξει ψυχολογικά και αγωνιστικά τη 22 χρονη νεαρή ακραία που το περασμένο Μάρτιο είχε υποβλησε αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.
  • Τα φιλικά του ΑΟ Θήρας στην Αθήνα
    Περιοδεία στην Αθήνα για σειρά φιλικών αγώνων θα κάνει ο ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την διεξαγωγή τριών ματς το τριήμερο 23, 24, 25/9 στην πρωτεύουσα με ΖΑΟΝ, Απολλώνιο, Αιγάλεω αλλα και τις ομάδες του περίφημου τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος των Κυκλάδων.
  • «Σάμπα» με την Φερνάντα Μέλο στον Α.Ο. Θήρας
    Η Φερνάντα Μέλο θα είναι η αντικαταστάτρια της Κουβανής Μεντάρο στον ΑΟ Θήρας. Η έμπειρη Βραζιλιάνα διαγώνια είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ80 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τον Παφιακό, όπου έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και διακρίθηκε για την μεγάλη ικανότητα της στο σκοράρισμα.