Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2019 18:01

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία έξι μήνες μετά

Η αθλητική δικαστής της Ε.Ο.ΠΕ. καλεί τον Παναθηναϊκό σε απολογία την Παρασκευή 15/11 για όσα γράφθηκαν στο φύλλο αγώνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κλήθηκε και η ΑΕΚ σε απολογία, για τον ημιτελικό κυπέλλου στις Σέρρες κόντρα στον Ολυμπιακό, παιχνίδι που έγινε πριν 6 μήνες. Παράλληλα θα γίνει και εκδίκαση της ένστασης του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την  Παρασκευή, 15/11/2019 και ώρα 12.00:

-Το σωματείο «ΑΕΚ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΕΚ της 05.04.2019 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (Α` Ημιτελικός-Final Four).

-Το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ» για ανάρμοστη και δυσφημιστική για το άθλημα συμπεριφορά φιλάθλων του στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ της 02.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Volley League Γυναικών.

Επίσης, η Αθλητική Δικαστής καλεί τα σωματεία «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» και «ΧΑΝΘ» για την εκδίκαση της ένστασης  που κατέθεσε το σωματείο «ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» κατά του κύρους του αγώνα ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΧΑΝΘ που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις  03.11.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της PreLeague Γυναικών.

Η Αθλητική Δικαστής καλεί σε απολογία την  Παρασκευή, 22/11/2019 και ώρα 11.00:

-Το σωματείο «ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» και τον πετοσφαιριστή του ΠΡΩΪΟ Ι. για ανάρμοστη συμπεριφορά του στον αγώνα ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ της 30.03.2019 στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Επίσης η Αθλητική Δικαστής καλεί τα εξής σωματεία:

-«ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» λόγω της ακύρωσης δήλωσης συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

-«ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

-«ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ» κατόπιν της έγγραφης δήλωσής του περί μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.