1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2019 14:04

Βεργίδου, Πότοκαρ:«΄Ηταν νίκη ψυχολογίας κόντρα στο ΠΑΟΚ, περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο» (video)

Παρούσες στην media day του «τριφυλλιού» που διοργανώθηκε στη νέα έδρα των «πρασίνων» στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, η Ολγα Βεργίδου και η Μόνικα Πότοκαρ.

Οι δύο παίκτριες του Παναθηναϊκού, σχολίασαν την μεγάλη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αναφέρθηκαν στη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας:

 Αρχικα η διεθνής πασαδόρος,Ολγα Βεργίδου, είπε: « Παίξαμε με ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλα είμαστε χαρούμενες που κερδίσαμε και πήραμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Επίσης είμαστε ενθουσιασμένες που παίξαμε μπροστά στο κόσμο μας και περιμένουμε στα επόμενα ματς, περισσότερο κόσμο και να γεμίσει το γήπεδο. Η νίκη αυτή δεν παίζει κάποιο βαθμολογικό ρόλο ουσιαστικά, είναι ένα αποτέλεσμα που μας βοηθάει για τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα είναι παρά πολύ δύσκολο, όπως και το προγραμμα που έχουμε. Ήταν καθαρά νίκη ψυχολογίας.

 Στη συνέχεια η Σλοβένα ακραία, Μόνικα Ποτοκαρ, πρόσθεσε: « Ηταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας και πιστεύω ότι κάτι καλό θα κάνουμε αυτή τη χρονιά. Και εγω θέλω την παρουσία των φιλάθλων μας στο γηπέδο, ώστε να μας δίνουν ενέργεια. Η νίκη αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ μας τόνωσε την ψυχολογία και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα αλλά ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω.»

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ