1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2019 19:44

Άννα Καλαντάτζε: «Ωραίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού» (video)

Η Άννα Καλαντάτζε είναι από τα νέα πρόσωπα του φετινού Παναθηναϊκού και από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στα μέγιστα. Η 22χρονη διεθνής κεντρική στο επίσημο ντεμπούτο της απέναντι στον ΠΑΟΚ πέτυχε 8 πόντους με 5/11 επιθέσεις, 1 άσσο και 2 μπλοκ και παιχνίδι με παιχνίδι θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στη φετινή ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη.

Η Άννα Καλαντάτζε μίλησε στη κάμερα του volleynews.gr για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για το πρώτο της παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

«Χάσαμε το τρίποντο αλλά κερδίσαμε αρκετά πράγματα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δοκιμαστήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα και είδαμε πως αντιδράει η ομάδα σε πολλές καταστάσεις. Χάσαμε δύο σετ αλλά επανήλθαμε στο τάι μπρέικ και κατέληξε υπέρ μας. Σίγουρα η νίκη βοήθησε στην αυτοπεποίθησή μας αλλά στο πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, υπάρχουν και άλλες ομάδες που διεκδικούν την τετράδα οπότε έχουμε συνέχεια».

Για το πρώτο της παιχνίδι στον Άγιο Θωμά: «Ήταν ωραίο συναίσθημα. Το κλίμα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ ζεστό με τον κόσμο στις κερκίδες και βοήθησε τις συμπαίκτριές μου και εμένα να βγάλουμε ψυχή στο γήπεδο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ