Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2019 18:57

Κυριάκος Καμπερίδης: «Θέλουμε περισσότερο κόσμο να μας στηρίξει» (video)

Στη media day που παρέθεσε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τρίτης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Κυριάκος Καμπερίδης μίλησε στη κάμερα του volleynews.gr για την νίκη με 3-2 σετ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη συνέχεια της Volleyleague και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο κλειστό του Αγίου Θωμά και να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια.
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η νίκη μας χαροποιεί, ενδεχομένως θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα, αλλά κάποια στιγμή χάσαμε τον έλεγχο στο μυαλό μας κυρίως. Ίσως πιστέψαμε ότι θα νικούσαμε πιο εύκολα και έγιναν κάποια λάθη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε στο τάι μπρέικ και πήραμε τη νίκη».

Αν η νίκη δείχνει το μέταλλο της ομάδας: «Ακόμα και σε στιγμές που χαθήκαμε πνευματικά δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και είναι ένα στοιχείο που το θέλουμε. Ποτέ ένα ματς δεν είναι κριτήριο για το μέταλλο μιας ομάδας. Αυτό χτίζεται με πολλούς αγώνες».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: «Πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να χτίσουμε ψυχολογία στις αθλήτριές μας και πάντα όταν νικάς έναν αξιόλογο αντίπαλο νιώθεις λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση».

Για τον κόσμο στον Άγιο Θωμά κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι όμορφο γήπεδο για να παίζεις βόλεϊ. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε κόσμο, όχι όσο θα θέλαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ και ακούσαμε καλά σχόλια και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Για το πρωτάθλημα: «Στη πρώτη αγωνιστική αλλά και στη τέταρτη δεν βγαίνει ο πρωταθλητής, ούτε οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ. Πάνω κάτω γνωρίζουμε ποιες ομάδες έχουν ισχυρά ρόστερ και θα πρωταγωνιστήσουν, αλλά η δυναμική κάθε ομάδες αλλάζει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, αναλόγως και με τα αποτελέσματα που θα φέρει».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Με Κυριάκο Καμπερίδη στη volleyleague ο Παναθηναϊκός
    Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κυριάκο Καμπερίδη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Η διοίκηση των «πρασίνων»έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την πρώτη σεζόν του έμπειρου τεχνικού που συνδυάστηκε και με την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και καθώς ήταν επιθυμία των δύο πλευρών η ανανέωση, έγινε πράξη.
  • Ο Κυριάκος Καμπερίδης νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!
    Σε συμφωνία με τον Κυριάκο Καμπερίδη ήρθε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια στην Κύπρο.