Εκτυπώστε τη σελίδα
18-10-2019 21:02

Volleyleague γυναικών: Πρεμιέρα με ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στον Αγ. Θωμά

Πρεμιέρα και πάλι μετά από εξι μήνες στη Volleyleague γυναικών με το αυριανό ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στο σερβίς του 49 ου εθνικού πρωταθλήματος.

Όπως και πέρυσι στο άνοιγμα της αυλαίας της Πρι Λιγκ, οι «πράσινες» υποδέχονται τον δικέφαλο της Θεσσαλονίκης που έχει ενισχυθεί εξαιρετικά και στοχεύει πολύ ψηλά στην κορυφή. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν φέτος σε διαφορετική έδρα αφού το «τριφύλλι» που θα στηριχτεί κυρίως σε ελληνικό κορμό θα έχει έδρα το κλειστό του Αγ. Θωμά και όχι το Χολαργό που είχε στην προηγούμενη κατηγορία..

«Πρόβα» Τσαλεντζ καπ στο Σαπλέας όπου ο γηπεδούχος Πορφύρας που θέλει να διατηρηθεί στην εξάδα στην οποία τερμάτισε πέρυσι, υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό και μεγάλο φαβορί για τους φετινούς εγχώριους τίτλους. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν πλεόν στην Ευρώπη 5-7 Νοεμβρίου.

Η επικίνδυνη και φιλόδοξη Θέτιδα που στοχεύει σε μια ακόμη σεζόν μεγάλων διακρίσεων αντιμετωπίζει τον Αίαντα που με δύο Αμερικανίδες στο ρόστερ του θα παλέψει να πλασαριστεί στην εξάδα.

Ανανεωμένος σε πολύ μεγάλο βαθμό, και με όπλο την δυνατή έδρα του, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ηλυσιακό που χωρίς ξένες και απλά με νεανικό ρόστερ θα παλέψει για την παραμονή του

.Δύσκολη πρεμιέρα για το Μαρκόπουλο που εδώ και 20 χρόνια βρίσκει τον τρόπο να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την Volleyleague, αντιμετωπίζει τον πολύ δυνατό ΑΟ Θήρας και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την τετράδα.

Τέλος ο Άρης που ανασυγκροτήθηκε προπονητικά και μεταγραφικά με αρκετά καλές ξένες αθλήτριες αλλα και διεθνείς Ελληνίδες, φιλοδοξεί να ξεκινήσει μια καλή πορεία με αντίπαλο την Ηλιούπολή που όπως και ο Ηλυσιακός έχει πρώτο στόχο την παραμονή της στην κατηγορία.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Μαρκόπουλου, 18.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Βαρατάσης, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Σπίγγου

Άγιου Θωμά, 18.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ονόπας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

Γ. Γεννηματάς, 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Παπαθανασίου, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Λυκούδη.

ΔΑΚ Νάξου, 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - Ηλυσιακός ΑΟ
Διαιτητές: Μενεσλής, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Μουστάκη, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας, 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μεταξά, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Θεοδωρίου.

ΔΑΚ Πυλαίας, 20.00: ΑΣ Άρης - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Ψύχου, Κουτσοκώστας, Γραμματεία: Κουμπλή.

 

 

Σχετικά άρθρα