1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2019 21:28

Ο ΑΟ Θήρας 3-0 τον Πανναξιακό στο τελευταίο φιλικό

Ο Α.Ο. Θήρας επικράτησε 3-0 (25-17, 25-21, 25-20) του Πανναξιακού το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Η ομάδα της Σαντορίνης έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα δυο τελευταία φιλικά που έδωσε και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Μαρκόπουλο, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (19/10, 18:00), για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μπράνκο Γκάιτς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα με τις Μπρίνκμαν, Μερτέκη, Μεντάρο, Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου, Νογκέιρας και λίμπερο την Αρτακιανού. 

Από την άλλη ο Αποστόλης Οικονόμου, που δεν είχε στην διάθεση του τις Ρουέδα και Τουλγαρίδου, ξεκίνησε με τις Μιλέν, Αμαράλ, Νώτη, Μαλουσάρη, Αργυρίου, Παπαδοπούλου και λίμπερο την Τσαγκαράκη.

Στο πρώτο σετ ο Α.Ο. Θήρας μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον Πανναξιακό να ισορροπεί και να μειώνει σε 12-11. Δύο άσσοι της Χατζηευστρατιάδου  έκαναν το 17-12 με τον Οικονόμου να παίρνει το πρώτο του τάιμ - άουτ. Με την επιστροφή οι γηπεδούχες συνέχισαν να πιέζουν από τη θέση του σερβίς και να αυξάνουν την διαφορά, με το σετ να τελειώνει με 25-17 από επίθεση σε πρώτο χρόνο της Χατζηευστρατιάδου.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς αλλαγές και κοντά στο σκορ, με τις Σαντορινιές να φτάνουν στο +4 (13-9) μετά από λάθος στο σερβίς της Παπαδοπούλου και έναν άσσο της Εμμανουηλίδου. Σε εκείνο το σημείο ο Οικονόμου έριξε στο ματς τις Ιωάννου-Τόλλιου στην θέση των Παπαδοπούλου-Νώτη. Το σετ έφτασε στο 16-15 με μπλοκ της Μιλέν, και στη συνέχεια ένας άσσος της Ιωάννου έφερε το 16-16.

Η εμπειρία των Μερτέκη-Εμμανουηλίδου έδωσαν και πάλι προβάδισμα στις γηπεδούχες και στο 20-17, ο Σέρβος τεχνικός πέρασε στο παιχνίδι τις Καραφουλίδου-Βενέτη στην θέση των Μεντάρο-Νογκέιρας. Το σετ τελείωσε με 25-21 μετά από ένα λάθος των φιλοξενούμενων στο φιλέ.

Η Κούση και η Μπούκουρα ξεκίνησαν για τον Α.Ο. Θήρας στο τρίτο σετ, ενώ για τον Πανναξιακό η Γιαννέλου.Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στο 13-13, με τις γηπεδούχες να τρέχουν ένα σερί 8-1 και με ένα άσσο της Καραφουλίδου να γίνεται το 21-14.

Στο 22-15 πέρασε στον αγώνα η 15χρονη Τζένη Μπάγια στη θέση της Μερτέκη. Το σετ ολοκληρώθηκε με 25-20 μετά από μια επίθεση της Παναγιωτίδου με τον Α.Ο. Θήρας πήρε τη νίκη με 3-0 και "σφράγισε" το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν το επίσημο σερβίς της φετινής Volleyleague.

Πηγη:neasantorinis.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ