1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2019 12:01

Κιόση: «Προπονούμαστε σκληρά, έτοιμες για το τουρνουά στη Σαντορίνη»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και της συμμετοχής στο δυνατό τουρνουά του Α.Ο.Θήρας στη Σαντορίνη. Η έμπειρη διαγώνια του ΠΑΟΚ Ελένη Κιόση είπε:
«Έχουμε ολοκληρώσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας και μπαίνουμε σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς με κάποια φιλικά παιχνίδια. Μπροστά μας υπάρχει  το τουρνουά στην Σαντορίνη όπου θα παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον Α.Ο Θήρας και την ομάδα του Μαρκόπουλου. Ευελπιστούμε να έχουμε καλές εμφανίσεις γιατί προπονούμαστε σκληρά αυτό το διάστημα και θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο φιλικό με τη Λαμία προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε, σε τέτοια ματς, όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι, νομίζω ότι ήταν μία καλή πρόβα για τη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ