Εκτυπώστε τη σελίδα
26-09-2019 18:41

Αγιασμός για καλή χρονιά στον Πανναξιακό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου, η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός, για το γυναικείο  τμήμα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, οι προπονητές και μέλη της διοίκησης του σωματείου.

Το παρών έδωσε και ο αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Φυσικών Πόρων, Ενέργειας και Βιομηχανίας, Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού Νέας Γενιάς κ. Βαγγέλης Κατσαράς εκπροσωπώντας τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο πατέρας Κωνσταντίνος Κύλης, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες και συνομίλησε για λίγο με τις αθλήτριες της ομάδας

.Η ομάδα αύριο Παρασκευή, ταξιδεύει στην Αθήνα όπου θα αγωνιστεί στους πρώτους φιλικούς αγώνες της νέας σεζόν με ΑΕΚ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και με ΑΟ Μαρκοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.