Εκτυπώστε τη σελίδα
25-09-2019 14:04

Νικολέτα Καραφουλίδου: «Στόχος να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΠΑΟΚ»

H 26 χρονη κεντρική (1μ86) του ΠΑΟΚ, Νικολέττας Καραφουλίδου, η οποία πέρυσι με τους Μακεδόνες Αξιού, αναδείχτηκε δεύτερη στην κατηγορία των μπλοκ της Volleyleague με 59 στοπ, μίλησε στην ιστοσελίδα του δικεφάλου για τη νέα σεζόν και τόνισε:

«Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ανταγωνιστική, καθώς υπάρχουν αρκετές και δυνατές ομάδες, γεγονός που κάνει το πρωτάθλημα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ευχάριστο. Έχουμε καλή συνεννόηση και συνεργασία, τόσο τα κορίτσια μεταξύ μας όσο και με το προπονητικό team.Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με δίπλες προπονήσεις και σκληρή δουλειά. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε σωστά, έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα φιλικά παιχνίδια αρχίζουν και θα πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένα γιατί ανήκουν κι αυτά στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα.Στόχος μας είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό κάνοντας αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Από εκεί και έπειτα τα αποτελέσματα θα έρθουν. Προσωπικά θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε κάθε ματς για να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να νιώθει ότι έχει ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτήν και βρίσκονται κοντά της. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε δίπλα μας, ειδικά στα εντός έδρας ματς, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Τους καλούμε να βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου, να μας στηρίζουν και να πανηγυρίζουμε μαζί τον κάθε πόντο της ομάδας μας!»

Σχετικά άρθρα